Elizabeth Kuylenstierna
Fotograf: Jonas Olson

Elizabeth Kuylenstierna

Lederskap, medarbeiderskap, arbeidsglede, teambuilding og kommunikasjon.

Elizabeth Kuylenstierna er lederskapscoach, mekler, krisehåndterer og veileder ved nasjonale så vel som internasjonale lederskapssamlinger. Hennes forelesninger er fulle av liv og karisma som berører.

Elizabeth Kuylenstierna er lederskapscoach, mekler, krisehåndterer og veileder i nasjonale og internasjonale lederutviklingskurs. Blant hennes kunder finnes både større internasjonale og nasjonale bedrifter og organisasjoner. Hun arbeider også med kurs innen kommunikasjon og ledelse, veileder i gruppeutviklingsprosesser, mekling i arbeidsrelaterte konflikter, samt terapi og krisehåndtering for privatpersoner. Elizabeth er en del av et svensk nettverk bestående av akutte krisehåndterere og veiledere i UGL (Utveckling för grupp och ledare, Försvarets välrenommerade ledarskapsutbildning). Til felles for alle hennes oppdrag er lidenskap for mennesker, relasjoner, kommunikasjon, atferd og å bidra til og gjøre en forskjell.

Elizabeth foreleser i Skandinavia, men også i USA, Canada og en rekke land i Asia. Hun veileder og coacher leder- og medarbeidergrupper på ulike nivåer. Elizabeth var nominert til prisen Årets talare 2016 – Kvinna og vant prisen Årets talare 2019 - Kvinna.

Hennes fagområder er blant annet lederskap, medarbeiderskap, arbeidsglede, kommunikasjon, endring, motivasjon, utvikling av grupper, konflikt- og krisehåndtering, hersketeknikker, samarbeid, hvordan man kan skape gode relasjoner i en gruppe etc. Hun foreleser også mye om holdninger på arbeidsplassen, om hvordan stolte medarbeidere skaper fremgang for bedriften og hvordan bedre medarbeiderrelasjoner gir bedre prestasjoner og dermed skaper bedre resultat.

Elizabeth Kuylenstierna har også skrevet de bestselgende fagbøkene «Framgång med feedback», «Tala är guld», «Good enough», «Svartsjukeakuten», «Bli fri från din perfektionism» og «Good enough för föräldrar». Bøkene er utgitt i Sverige og andre land, bl.a. Tyskland, Brasil, Russland, Estland, Norge og India.

I 15 år har hun også drevet frivillig arbeid, fremfor alt med utsatte barn og ungdommer. Hun har i mange år vært engasjert i BRIS og Ecpat og arbeider nå for Tjejzonen, en organisasjon som hjelper jenter fra 10 år og oppover.

Video

Pressebilder

Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth Kuylenstierna

Fotograf: Jonas Olson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2