Ari Riabacke
Fotograf: David Lagerlöf

Ari Riabacke

Framtidens organisasjon & ledelse – trygghet, mot, innovasjon og glede!

I tider med rask teknisk utvikling, digitalisering og (om mulig!) enda mer informasjon har mennesket aldri vært viktigere enn nå. Mennesker liker mennesker, mennesker handler med mennesker, mennesker er deres hverdag, "business" og framtid.

Så, spørsmålet er: Hvordan leder vi oss selv og andre i tider med endring? Hvordan skal vi få grupper og team til å prestere bedre? Hva motiverer mennesker, hvordan skal vi tiltrekke oss og beholde neste generasjons stjerner? Samt og ikke minst, hvordan skaper man et arbeidsklima der mennesker kjenner glede og mening?

Ari kommer garantert til å injisere deres hjerner med nye ideer om det framtidige lederskapet, hvordan dere kan skape effektive organisasjoner og hvordan dere får mennesker til å trives og kjenne seg trygge for å kunne prestere på topp. Dere får konkrete tips på hvordan dere allerede i morgen kan anvende dere av innholdet i forelesningen.

Hans brede bakgrunn og erfaringer fra næringslivet, hans oppdrag som mentor for sjefer og ledelsesgrupper, som forsker og organisasjonskonsulent gjør at han på et mesterlig sett når mennesker i alle typer organisasjoner, på alle plan. Han taler til hjertet så vel som hjernen.
Det er sånn man når mennesker – uansett om det handler om å lede, motivere, selge, overtale eller informere, sier Ari.

Hans forelesninger fungerer like bra på kick-off, kundemøte, personalkonferanse som på høyeste ledelsenivå. Alltid skreddersydd, alltid tilpasset ut i fra situasjon og ønsker. Alltid med glimt i øyet.

Ari lever som han lærer og våren 2017 ble han portrettert i programmet När livet vänder (SVT) der han fortalte om sin livsreise. Samme år startet han Beslutspodden - sammen med sin kone Mona – og podcasten etablerte seg raskt høyt på listen over de mest populære næringslivpodder i Sverige.

Ari er fembarnsfar, Fil. Dr. i Beslutningstaking, Siviløkonom og Øk. Mag. i Organisasjon & Ledelse og siden 1999 medlem i Decide Research Group ved Stockholms Universitet. Ari har tidligere jobbet som Head of Business Intelligence på Management- og IT konsulentselskap.

Noen tilbakemeldinger på Ari som foreleser;

Ari Riabacke gav oss en fantastisk avslutning på konferensen, han berörde alla och satte griller i huvudet på oss för en lång tid framöver! Världsklass, anlita honom nästa gång ni vill ha en världsmästare, starkaste rekommendationer
- Erik Johansson, Managing Director Knowit Norrland

Ari roar och berör i samma andetag och att lyssna på honom är som att se en bra film som väcker tankar för lång tid framöver!
- Ursula Tengelin, fd, Generalsekreterare på Cancerfonden

Sällan har jag varit med om en sådan överförtjust publik som efter Aris föreläsning på Motivationsdagen. Och jag kan lätt förstå dem – på endast 35-min lyckades han gjuta en rejäl dos med hopp, mod och kämpaglöd hos lyssnarna! Applåderna ville inte ta slut, något som syntes svart på vitt i deltagarnas utvärderingar: Att snitta på 4,9 av 5 när flera hundra åhörare ska tycka till är helt enormt bra! I Ari har vi sannerligen en talare i absolut toppklass!
- Caroline Bankler, arrangör av Motivationsdagen

Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om och inspirerar!
- Mia Törnblom, MT Ledarskap

Pressebilder

Ari Riabacke

Ari Riabacke

Fotograf: David Lagerlöf

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2