Eirik Norman Hansen

Teknologiekspert

Eirik Norman Hansen

Framtiden er fantastisk!

Eirik Norman Hansen er en urokkelig teknologioptimist og holder energiske engasjerende foredrag om hvordan teknologi påvirker oss mennesker, organisasjoner og samfunn.

Eirik mener at framtiden er fantastisk, men det hviler et stort ansvar på oss mennesker. Hans foredrag er en blanding av inspirasjon, provokasjon og humor. Han er kjent for å skape tydelige og forståelige budskap av kompliserte og avanserte emner. «Et foredrag skal være både underholdende og inspirerende samtidig som du lærer noe» mener Eirik. Han har en liten forkjærlighet for roboter, kunstig intelligens og digitale økosystemer, og det er dette som kommer til å bli fundamentet for det aller meste i fremtiden.

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom og i over 20 år har han jobbet med digitalisering for å forstå hva teknologi betyr for oss og hvordan vi kan utnytte den på best mulig måte. Han har ledet og vært del av noen av Norges og Nordens største digital- og teknologiselskaper. I dag driver han sitt eget selskap hvor fokus utelukkende er på hva framtiden vil bringe og hva vi må gjøre for å lykkes med den.

I 2018 vant Eirik prisen "Årets mannlige taler" og har de seneste årene blitt en av de mest etterspurte foredragsholderne i Norge. Eirik er også konferansier og moderator, og bruker humor og engasjement som viktige ingredienser i sine opptredener. I 2020 utnevnte Kapital han som en av Norges mest populære konferansierer.

Eirik er en av de beste foredragsholderne jeg vet om. Når han går ut på scenen – leverer han et engasjerende og morsomt foredrag, med høyt faglig nivå. Han forbereder seg alltid godt – og leverer på det oppdragsgiver ønsker, slik at han treffer publikum som sitter i salen godt. Han er enkel å samarbeide med og tilpasser seg alltid kundens behov og ønsker.


- Johanne Kjuus, Bærekraftsansvarlig, Orkla Foods.

Eirik Norman Hansen har også vært med å skrive boken «Når juss møter AI» som kom ut sommeren 2019. Fra tid til annen dukker han også opp på både TV og radio for å snakke om ny teknologi og konsekvensene av denne. Eirik har også sin egen podcast «30 minutter inn i fremtiden» hvor han sammen med en gjest snakker om den nære fremtid.

Vi var svært fornøyde med Eirik under fjorårets konferanse og har allerede booket han til årets konferanse også. Han fikk høyeste skår av alle foredragsholdere blant deltakerne og Eirik er en uvanlig god formidler. Han holdt et inspirasjonsforedrag med fokus på trender og visjoner, og han gjorde det på en trygg, gøyal og engasjerende måte. Han kom selv med forslag til forbedringer i forkant av arrangementet og strekker seg langt!- Ann-Kristin Hansen, Daglig leder, Antidiffer .

Ta kontakt med oss for å booke foredrag med Eirik Norman Hansen.

Pressebilder

Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen

Fotograf: Abraham Engelmark

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2