Synnøve Engeset
Fotograf: Håvard Bjellan

Synnøve Engeset

Fra kjøkkenbord til internasjonale oppfinnerpriser.

Synnøve Engeset er en av Norges få kvinnelige oppfinnere som er i business- og hennes oppfinnelse har ført til stor oppmerksomhet på flere kontinenter.

Synnøve Engeset, oppfinner og gründer, vunnet flere internasjonale priser for sin oppfinnelse, bidratt til flere bøker, en av Norges få kvinnelige oppfinnere som har reist seg etter flere nederlag - tar dine medarbeidere med på en spennende reise, både mentalt og fysisk. Kampen mot likegyldighet, tro og tvil på egne krefter, samt integritet er viktige elementer i forestillingen. Det har vært en tung vei å gå, men også utfordrende, skapertrangen og arbeidsgleden er viktige resultater i denne prosessen.

Synnøves mest kjente oppfinnelse er den sammenleggbare rockeringen, kjent i Europa og nå under introduksjon på det Nord-amerikanske markedet. I tillegg har Synnøve utviklet et treningskonsept som kombinerer fysisk aktivitet, kosthold og mental trening.

Synnøve har fått føle både på kropp og sjel hvordan det er å være foregangskvinne - ("Jack of all Trades"). Det har gitt henne noen smeller underveis, fra mentalt å surfe på livets bølgetopper til å ha vært nede i kalde, våte og trekkfulle kjellere. Men hun har kommet seg opp igjen, mye takket være troen på seg selv og sitt produkt. Prosjektet "Rockeringen" har blitt omtalt i de fleste medier. Synnøve har aldri lagt skjul på problemer som kunne vært unngått om forholdene for innovativ virksomhet hadde hatt bedre rammevilkår. I en rekke fora og sammenhenger har hun sunget ut og gitt klare meldinger om hva som burde endres.

Synnøve Engeset blir også brukt som et forbilde for kvinnelige gründere, og er flere ganger blitt invitert med på Næringsdepartementet sine rådsmøter om hvordan bedre vilkårene for innovativ virksomhet, ikke bare for kvinner men generelt. Som en kuriositet har vår tidligere statsminister, Kjell Magne Bondevik reklamert for konseptet, der han selv har kjøpt flere rockeringer til sin familie.

Synnøve Engeset er en direkte, ærlig og ikke minst en dyktig inspirator. Hennes videreformidling av erfaringer og tro på eget produkt vil kunne være til stor hjelp for andre. Erfaringer har vist at selv det som i utgangspunktet har virket vanskelig, om enn også umulig, har tvunget henne til å tenke og arbeide annerledes slik at bedriften likevel har fått en positiv utvikling.

Pressebilder

Synnøve Engeset

Synnøve Engeset

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2