Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson

Eventyrer, foredragsholder og rådgiver

Tobias Thorleifsson har ledet en rekke internasjonale ekspedisjoner i polarområdene og har produsert flere prisbelønnede TV-produksjoner. Fra 2007 til 2017 drev Tobias egen rådgivingsvirksomhet, men er i dag seniorrådgiver i
Fo°tprint.

I rollen som rådgiver jobber Tobias innen en rekke bransjer som blant annet finans, luftfart, forbruk og energi. Han har vært med på reisen fra bærekraft var en del av en liten CSR avdeling i store selskaper til at klima og bærekraft nå er en del av ledelsens og styrers hverdag.

Tobias har holdt over 400 foredrag i Norge og internasjonalt. Blant annet har han holdt foredrag på National Geographic Society, Explorers Club og vært på foredragsturne i USA på vegne av UD. Målgruppen har variert fra skoler og universiteter til større organisasjoner, bedrifter og ledergrupper. I sin rolle som rådgiver jobber Tobias med temaer som klimakommunikasjon, implementering av klimastrategier, posisjonering og omdømmebygging.

Foredrag med Tobias Thorleifsson:

Hva betyr 2-graders målet for deg og din virksomhet?

Konkurransen om å gripe de eventyrlige kommersielle mulighetene i det grønne skiftet tiltar. Ingen vil ble den neste Kodak-sjefen. Om få år vil kappløpet være like spennende som den gang polfarerne konkurrerte om de største oppdagelsene. Da som nå sto mye på spill. Denne gangen handler det ikke om å oppdage livet i Arktis. Dypest sett handler dagens bærekraftige forretningsstrategier om å redde det.

Jakten på Otto Sverdrups Varde

Bli med til Otto Sverdrups arktiske paradis i den nordligste delen av Canada. Foredraget gir en uforglemmelig introduksjon til et glemt norsk polarrike gjennom historie, opplevelser og knallharde utfordringer. Hva er meningen med å gå 1000km på ski for å finne en haug med steiner på verdens ende?

Pressebilder

Tobias Thorleifsson

Tobias Thorleifsson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2