Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Framtidens trender - bærekraft, digitalisering og lederskap

Stefan Hyttfors tilhører den lille skaren som bookes til store konferanser og ledermøter rundt om i hele verden.

Hans tema er framtidens trender så forelesningene utvikles og tilpasses hele tiden avhengig av nåtiden og respektive oppdragsgivere. I dag handler det stort sett om bærekraft, digitalisering og neste generasjons lederskap. Med snart 1000 foredrag i 30 land og en unik evne til å reflektere og skape den røde tråden er Stefan en av våre mest etterspurte og etablerte talere. Han gjør komplekse spørsmål begripelige og leverer alltid.

Stefan har mottatt utmerkelsen Årets talare 2012 - Genombrott og Årets talare 2014 - Man av Talarforums kunder.

Relasjonen mellom konsument og produsent holder i dag på å endres dramatisk. Med et par tastetrykk på vår smarttelefon får vi i dag tilgang til markedets samtlige tilbud og kan samtidig enkelte undersøke om bedriften faktisk holder det de lover eller om en konkurrent kan levere raskere, er billigere og kanskje mer kundeorientert. Evnen til å tilpasse seg er som kjent nøkkelen til overlevelse, men i dag må vi også stille oss spørsmålet: "hva kreves for å tilpasse seg nettverkssamfunnet?". For det er de som ser mulighetene og tar initiativ som også er de som er med på å styre endringene.

Stefan Hyttfors maler framtidsbilder gjennom å prate om samfunns- og atferdsendringer snarere enn tekniske muligheter gjennom å peke på framgangsrike eksempler. Han henter ideer fra flere ulike emneområder som han mikser sammen til en høyenergisk session som får deg til å stoppe opp og tenke etter. Stefans talerstil er utfordrende, inspirerende og underholdende.

Pressebilder

Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Fotograf: Ville Pohjonen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2