Forside > Personligheter > Stefan Hyttfors

Stefan Hyttfors

Vil du vite mer om hvordan fremtiden blir? Skap den!

Stefan Hyttfors er en av Sveriges mest anerkjente forelesere innen fremtid, analyser av omverdenen og forretningsutvikling. Stefan mottok prisen for Årets talare 2012 - Genombrott og Årets talare 2014 - Man av Talerforums kunder.

Stefan Hyttfors har bakgrunn som fotograf, journalist, PR-konsulent og entreprenør. Han grunnla det digitale PR-byrået Wenderfalck som har vunnet en rekke priser for kreativitet og kundetilfredshet. Stefan er blant de mest etterspurte foredragsholderne og har en provoserende og inspirerende, men også humoristisk og energisk stil. En av Stefans styrker er pålitelighet og profesjonalitet med en poengsum på 4,85 (av 5) fra over 200 kunder og store arrangementer.

Stefan skreddersyr hver forelesning med konkrete eksempler for å sikre relevans og verdi for tilskuerne. Det er vanskelig å ikke smittes av hans entusiasme når han beskriver flyttingen til internettet som like dramatisk som den industrielle revolusjonen og urbaniseringen. Hans evne til å beskrive utviklingen med fokus på atferdsforandringer i stedet for teknikk har fått mange til å se verden med nye øyne.

Relasjonen mellom konsument og produsent holder i dag på å forandres dramatisk. Med et par tastetrykk på smarttelefonen får vi i dag tilgang til markedets samtlige tilbud og kan samtidig enkelt finne ut om et selskap faktisk holder det de lover eller om en konkurrent kan levere raskere, er billigere og kanskje er mer kundeorientert. Evnen til å tilpasse seg er som kjent nøkkelen til overlevelse, men i dag må vi også stille oss spørsmålet: "hva kreves for å tilpasse seg nettverkssamfunnet?". For det er de som ser mulighetene og tar initiativ som også er de som er med på å styre forandringene.

Stefan Hyttfors maler fremtidsbilder gjennom å prate om samfunns- og atferdsforandringer snarere enn tekniske muligheter og gjennom å peke på fremgangsrike eksempler. Han henter ideer fra flere ulike emnesområder som han blander sammen til en høyenergisession som får deg til å stoppe opp og tenke. Stefan sin talerstil er utfordrende, inspirerende og underholdende.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap