Forside > Personligheter > Øyvind Hammer

Øyvind Hammer

Øyvind Hammer er selvlært. Han har alltid vært interessert i hvordan hjernen styrer livet og hvilke mentale prossesser som skiller de som har et lykkelig, suksessfyllt og balansert liv fra de som er ulykkelige og som ikke får livet til å fungere. Hvorfor når noen målene sine og andre ikke? Hvorfor har noen god økonomi, mens andre så vidt får det til å gå rundt? Hva gjør at noen er glade og fornøyde uansett hva som tilstøter dem, mens andre mister motet ved den minste motstand? "Er det bare slik" eller kan den enkelte påvirke hva livet gir?

Gjennom sine studier har Øyvind Hammer funnet metoder og verktøy for å forme sitt eget liv og hjulpet mange andre med det samme. Gjennom sine foredrag og kurs gir han deg muligheten til å starte en mental prosess som vil sette deg i førersetet av ditt liv. Øyvind Hammer holder kurs og foredrag for næringslivet innenfor temaer som: prestasjonsutvikling, teambuilding, lederutvikling.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap