> >

Holder du foredrag?

Holder du selv foredrag eller kurs?

Kjenner du noen andre som gjør det?

Da har vi noe interessant å fortelle!

Å arbeide profesjonelt med taleroppdrag, har lenge vært vanlig i flere land. Ikke minst i USA. I de nordiske land er denne form av yrke ganske nytt, og det er ikke så mange som lever bare på å holde foredrag. Dette vet vi, ettersom vi på Talerforum arbeider med mange av disse menneskene, og Talerforum er Skandinavias største formidler av talere. Ofte er våre kunder store selskaper og organisasjoner.

Interessen øker for å engasjere mennesker som holder foredrag mer som en sideaktivitet, eller som har dette som en del av sitt arbeid. Personer som opplever en virkelighet som er intressant også for andre. Denne interessen kommer ofte fra avdelinger på store selskaper, skoler, eller andre organisasjoner. Dette er kunder som av ulike grunner ikke har engasjert eksterne talere til sine arrangement.

Nå vil vi formidle talere til denne nye kundegruppen, og vi vil gjerne komme i kontakt med deg som har stor kunnskap innen ett særskilt område og som dessuten har evne til å formidle din kunskap til andre. Ring oss gjerne om du føler at du passer inn på dette. Vi kan også hjelpe deg å utvikles som taler med ferdigheter som retorikk, kroppsspråk, presentasjonsteknikk etc, ettersom vi har eksperter på det meste i vårt kontaktnett.

Er du interessert selv?

Regstrer dine opplysninger i vår talerdatabase

Talere

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Personligheter

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap