> >

Rådgivning

For rådgivning kan du kontakte oss via mail, telefon, chat eller ved å avtale et personlig møte. I våre samtaler våger vi å både råde og avråde deg i beslutninger for at du skal få best mulig taler til ditt arrangement. De er alltid kostnadsfritt for deg i din kontakt med oss.

Bookingprosess

  1. Matching - Vi starter prosessen ved å søke i vår database, vårt erfaringsmateriale og konsultere med kollegaer. Dette gjør vi for å finne rett person og vi kontakter potensielle kandidater som vi tror passer deres arrangement.
  2. Tilbakemelding - Du får tilbakemelding fra oss med ulike alternativer på talere/forelesere/eksperter/inspiratorer som vi diskuterer sammen. Om du ønsker å gå videre med et alternativ hjelper vi deg med det praktiske omkring kontraktskriving og avtale.
  3. Forberedelser - Vi ser til at taleren er informert om dere og deres arrangement. Vi knytter dere til taleren slik at dere kan gå gjennom ønsker og detaljer.
  4. Gjennomføring - Taleren gjennomfører oppdraget i henhold til deres ønsker.
  5. Evaluering - Etter at oppdraget er gjennomført evaluerer vi resultatet sammen, både talerens innsats, men også vår innsats her i Talerforum Vi strever etter å utvikle oss og bli bedre og hører derfor gjerne på våre kunder.

Vi hjelper deg hele veien. Med oss blir det enkelt å booke foreleser.

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Personligheter

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap