Forside > Personligheter > Ingebrigt Steen Jensen

Ingebrigt Steen Jensen

Foredrag om kommunikasjon, salg, kultur, idrett og næring

Ingebrigt Steen Jensen er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere. Hans reklamebyrå-suksesser og Stabæk-suksess har gjort han til en av de mest omtalte mediepersonligheter i landet.

Ingebrigt har blitt kåret til århundrets reklamemann i Norge og er selve hovedpersonen bak 90-årenes største eventyr i norsk fotball (Stabæk). Derfor er det kanskje ikke så rart at betegnelsene reklameguru og fotballidiot som regel følger med når hans navn nevnes i media. Men at han også er helfrelst på Morgan Kane, er en hengiven bondevenn og i sin tid selv ble kåret til Asker og Bærums beste fotballspiller er kanskje bedre bevarte hemmeligheter.

Uansett - Ingebrigt er i dag en aktiv deltaker i samfunnsdebatten og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. I løpet av sine år i reklamebransjen har han jobbet både kreativt og strategisk med store, internasjonale bedrifter som bl. a. IKEA, Braathens og Statoil, og stått bak noen av de mest omtalte og vellykkede reklamekampanjene i norsk kommunikasjonshistorie. Som foredragsholder snakker han om hvor viktig det er å sette seg store mål her i livet, samt hvilken enorm kraft som ligger i evnen å kunne fortelle en god historie. Noe han selv er et levende bevis på.

Ta kontakt for mer informasjon om Ingebrigt Steen Jensens foredrag.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap