Forside > Personligheter > Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes

Arne Hjeltnes er et kjent og kjært fjes for de fleste nordmenn

Arne Hjeltnes har økonomisk utdannelse, men er mest kjent for sin TV-karriere. Han kom inn som promo- og presentasjonssjef i TV 2 fra starten i 1992 og gikk over som 100% programleder i kanalen i 1994.

I 2003 fikk han jobb som representant for Eksportutvalget for fisk (EFF) i Hong Kong. Etter to år i denne stillingen flyttet han i 2005 til New York som reiselivsutsending for Innovasjon Norge. Arne Hjeltnes har også jobbet som kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest. I dag er han konsernsjef for det skandinaviske digitale kommunikasjonsselskapet Creuna. Hjeltnes har siden 1993 utgitt en rekke bøker.

Med sin allsidige bakgrunn holder Hjeltnes engasjerte og humørfylte foredrag om "Norge i utlandet". Hva skal til for å virkelig bli markedsorientert, for å synes – både i et makroøkonomisk verdensperspektiv (Norge som nasjon), og for hver enkelt bedrift? Har vi som nasjon og bedrift et realistisk syn på hvordan vi tror omverdenen og våre kunder oppfatter oss?.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap