Karin Zingmark

Karin Zingmark

Maks praten - Lederskap og kommunikasjon i en oppkoblet verden

Karin Zingmark tidligere markedsjef i Microsoft Sverige, forfatter, foreleser og rådgiver.

Karin Zingmark er nominert til Årets taler - Kvinne 2019. Hun har over 20 års erfaring med å drive endring innen temaene kommunikasjon og lederskap fra en rekke ledende stillinger, hovedsakelig innen media- og IT-bransjen, sist som markedsføringssjef i Microsoft. I dag er hun en ettertraktet foredragsholder og strategisk rådgiver. Karin er aktuell med debutboken Maxa Snakket, som ble nominert til Årets Markedsføringsbok 2017. Boken har også blitt løftet fram av blant andre DN som en av de mest lesverdige ledelsesbøkene akkurat nå.

Under alle år som ansatt har Karin interessert seg for de mulighetene som kommer med digitaliseringen. Hun innså tidlig at internett gir globalisering, et høyt tempo, konkurranse fra uventet hold og krav om transparens som igjen betyr at vi ikke kan gjøre som vi alltid har gjort. Vi kan ikke fatte beslutninger i lukkede rom, ved hjelp av historiske fakta som salgsrapporter og kundeundersøkelser for deretter å delegere til en separat avdeling som skal kommunisere ut beslutningen. Det fungerte før, da vi hadde et langsommere tempo og et enklere medielandskap. I dag må vi bygge kommunikative organisasjoner, som lytter, fører dialog og driver endring i takt med omverdenen vår. For dette trengs et helt nytt lederskap, som forstår hvordan man leder i en oppkoblet verden. Karin går gjennom de forutsetningene som kreves samt gir konkrete tips og en inspirerende veiledning til hvordan man bygger sin kommunikative organisasjon, rustet for morgendagen.

Karin tilpasser sine forelesninger etter deres behov, uansett om det er inspirasjon for hele selskapet, avdelingen eller ledergruppen. Hun skaper gjerne interaktivitet med tilhørerne og er lisensiert via Hyper Island for å fasilitere workshops med formål om å ta inspirasjon til beslutning og gjennomføring.

Sagt om Karin

"Jeg har jobbet med Karin ved mange anledninger, når hun har talt på noen av mine konferanser, deriblant Webdagene - en av Sveriges ledende konferanser innen web og digital kommunikasjon. Karins kunnskap og entusiasme blir åpenbart for alle i rommet, uansett publikumets størrelse. Legg til hennes vilje til å dele sine innsikter som markedsfører, leder og ekspert i en digital verden, og du får en fantastisk taler. Hun er en stjerne." - Magnus Höij, tidligere sjefredaktør IDG Internet World.

"En meget bra og inspirerende foreleser. Profesjonell og fikk med mye på kort tid. Svært interessant og svært aktuelt emne." - konferansedeltaker januar 2018.

"Veldig aktuelt og innsiktsfullt!" - konferansedeltaker januar 2018.

Pressebilder

Karin Zingmark

Karin Zingmark

Förändringsstrateg

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2