Beata Wickbom

Beata Wickbom

Forklarer vår teknologiske fremtid på en inspirerende måte

Moderator, foreleser og ekspert innen digitalisering, innovasjon og digital kommunikasjon. Hennes styrke er å involvere publikum og skape ekte interaktivitet mellom scene og publikum.

Hvordan kan vi forstå hva digitalisering, innovasjon og digital kommunikasjon vil innebære i alt vi gjør fremover? Begreper som AI, maskinlæring og algoritmer møter oss stadig oftere. Hva betyr de? Beata Wickbom forklarer på en pedagogisk og lettfattelig måte hva vi står overfor. Hennes styrke er å variere inspirasjon med praktiske eksempler og håndfaste råd om hvordan vi kan møte den nye tiden.

Siden 1995 har Beata arbeidet med å følge, forstå og forklare digitaliseringens muligheter. Hun kan på en malerisk måte beskrive hvordan vi kommer til å leve, arbeide, lære og omgås i fremtiden. Hun tilpasser innholdet i alle sammenhenger, enten det dreier seg om å beskrive en bredere samfunnsutvikling eller for å vise hvordan en bransje eller virksomhet vil bli utfordret og transformert av digital teknologi og nye brukeradferder.

Beata som taler
Beatas erfaringer kommer fra selskaper og organisasjoner innen alle bransjer, offentlige så vel som private. Ved å alltid tilby praktiske, aktuelle og skreddersydde eksempler, blir hennes forelesninger svært relevante og engasjerende. Publikum får med seg tanker og ideer som de kan begynne å jobbe med direkte i sin egen organisasjon. Hun får ofte ros for at hun klarer å gjøre innholdet så konkret og håndgripelig at alle henger med.

Beata som moderator
Hun er også en anerkjent moderator. Hun er vant til både å skrive manus og jobbe med innhold og opplegg foran konferanser og seminarer.

På scenen får hun deltakerne til å føle seg trygge og håndterer raske vendinger i programmet på en profesjonell måte. Hun involverer publikum og skaper ekte interaktivitet mellom scene og publikum på en dyktig måte. Med sin erfaring fra forretnings- og bedriftsutvikling viser hun en dyp forståelse for de underliggende utfordringer som mange bedrifter og organisasjoner står overfor i dag. Det gjør at hun også kan lede relevante diskusjoner og intervjuer på interne konferanser med ledere og ledergrupper.

Beata håndterer de ulike tekniske hjelpemidlene som mentometer, catchbox for publikumsinteraktivitet og ekstra skjerm for direktestrøm, for eksempel via Twitter, som ofte brukes ved arrangementer. Hun utfører oppdrag på engelsk uanstrengt, hun har gått hele skoletiden sin på britisk skole.

Blokkjede
De siste 20 årene har vi fått selvkjørende biler, private romfartsselskaper, tilkoblede medisiner, emojis, kunstig intelligens for 99 dollar i måneden og nå - blokkjedeteknologi.

For første gang i menneskehetens historie har vi en teknologi som gjør at mennesker hvor som helst kan stole på hverandre og overføre verdi fra en aktør til en annen, uten å først be om tillatelse fra allerede etablerte aktører eller mellommenn.

Vi kan kalle det neste generasjons internett. Her finnes enorme muligheter for bedrifter, samfunn og ikke minst individer; kunder, medarbeidere, borgere, skapere eller entreprenører til å skape verdi på helt nye måter. Noen mener at for eksempel aksjeselskapet blir overflødig når blokkjedeteknologi muliggjør løst sammensatte strukturer bygget på smarte kontrakter, såkalte DAOs (distributed automated organizations) uten verken sjefer eller medarbeidere.

Beata beskriver teknologien og en rekke forskjellige applikasjoner. Hun viser til muligheter i nær fremtid, spennende eksempler og til hvordan forskjellige bransjer som banker, produksjon, detaljhandel og reisebransjen allerede i dag skaper løsninger på blokk-kjedeteknologi.

Pressebilder

Beata Wickbom

Beata Wickbom

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2