Forside > Personligheter > Bruce Dickinson

Bruce Dickinson

Run to the Hills? Forretningsmann, pilot og sanger i Iron Maiden

Pilot, markedsdirektør, fremgangsrik fekter, innovatør, forretningsmann og sanger i det mest suksessrike hardrockbandet gjennom tidene er noen av benevnelsene Bruce Dickinson kan titulere seg med. I disse dager er han også en svært etterspurt foreleser.

Etter tusenvis av spillejobber foran store publikum, er Bruce Dickinson nærmest unikt scenevant. Som foreleser beskrives han som mangefasettert, spennende, karismatisk, underholdende og med kunnskaper innen en rekke ulike emner.

Når han ikke turnerer verden rundt med Iron Maiden, jobber Bruce som kommersiell pilot. Han samarbeider dessuten med USAs regjering for å fremstille en ny type fly, og leder en skole for blivende piloter.

Hvis du planlegger et møte eller arrangement og er ute etter noen som kan snakke om forretningskreativitet, innovasjon, teambuilding og å sette drømmer og mål ut i livet, eller bare vil ha en inspirerende ildsjel med høy rock and roll-faktor, er Bruce Dickinson rett person. I forelesningene sine deler Bruce erfaringene sine med å starte foretak og kreativ forretningsutvikling, og han drar paralleller til karrieren sin innen musikken og idretten.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap