Forside > Personligheter > Kristoffer Omdal

Kristoffer Omdal

Til tross for mer enn 2400 kurs og foredrag er Kristoffer blitt beskrevet som en av seminarbransjens ”best bevarte hemmeligheter”, og i sine foredrag øser han raust fra sin mangeårige erfaring. Han er faglig særdeles dyktig, samtidig som han er han en god kommunikator og formidler, med en varm og lun blanding av humor og alvor.

Han er særlig opptatt av å ta positivt ansvar for egen motivasjon, egne holdninger og attityder. Dette er de vesentlige ingredienser for et menneske eller en organisasjons kompetanse. Kristoffer er kjent for sin gode evne til å fange tilhørernes oppmerksomhet og holde på denne. Tidligere deltakere beskriver ham som dyktig, erfaren, inspirerende og humørfylt.

Et foredrag/seminar med Kristoffer Omdal kan vare fra én time til én dag, og passer på kundemøter, kick-off, teambuilding, internmøter, seminarer, salgsmøter, m.m. Foredragene blir tilpasset det enkelte arrangement , basert på innspill fra samtaler i forkant av arrangementet. Kristoffer holder foredrag på norsk og engelsk og tilpasses lett svensk og dansk.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap