Forside > Personligheter > Kjell A Nordström

Kjell A Nordström

Ledende forsker om multinasjonale bedrifter

Kjell A. Nordström er en av Europas mest etterspurte foredragsholdere. Han skaper dynamiske og levende foredrag gjennom å blande sin omfattende, akademiske kunskap med sin karismatiske personlighet.

Kjell A. Nordström er en svensk økonom, foreleser og forfatter som tidligere har jobbet som forsker og lærer ved Institute of International Business ved Handelshögskolan i Stockholm.Kjell A. Nordström er kjent som en av de ledende forskerne på multinasjonale selskap og det globale markedet. Han har fungert som rådgiver og konsulent hos flere multinasjonale selskap.

I 1999 skrev han den vellykkede boken «Funky Business – Talent får kapitalen til å danse» (skrevet i samarbeid med Jonas Ridderstråle). Boken fikk stor internasjonal suksess og den er oversatt til 39 språk og har solgt drøyt 1 million eksemplarer. Han er også forfatteren av bøkene «Karaoke Capitalism - Management for Mankind» (2003) og «Funky Business Forever» (2007). (Bøkene er skrevet i samarbeid med Jonas Ridderstråle). I september 2014 ble Kjell A. Nordströms nye bok lansert, «Urban Express – 15 urbana lagar som hjälper dig navigera i den nya värld som tas över av kvinnor och städer». Medforfatter er Per Schlingmann.

I 2014 ble Kjell utpekt til å være en av verdens mest innflytelsesrike managementguruer av managementgurus.net. Han er rangert som nummer 15 av totalt 30 guruer.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap