Forside > Personligheter > Lisbeth Larsen

Lisbeth Larsen

Lisbeth Larsen er en av landets mest etterspurte trendanalytikere. Hun ligger litt i forkant av folk flest, og arbeider aktivt med å fange opp og analysere nye trender og signaler.

Med en humoristisk vinkling snakker hun om hvordan trender og moter virker inn på enkeltmennesker og på samfunnet forøvrig. Hvordan blir vi påvirket i vår rolle som selger og i vår rolle som forbruker? Hva kjennetegner bedrifter som lykkes innenfor salg? Kan vi bli for effektive - hva mister vi eventuelt på veien?

Lisbeth har sitt spesialfelt innen farger, klær og moter. I tillegg er hun en dyktig inspirator i forhold til ideer, begeistring, salg og kundebehandling innenfor handelsnæringen.

Hun har sans for det sanselige, og hun legger vekt på viktigheten av å ha en personlig snert i det vi gjør. Med likere og likere produkter er det viktig å skille seg ut fra konkurrentene - hvordan kan vi best gjøre det? I et engasjerende foredrag peker hun på sammenhenger som er nye og uvante for mange av oss. I tillegg kikker hun framover for å gi oss en anelse om hva vi har i vente i tiden som kommer " og hun gjør det med engasjement og snert!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap