Forside > Personligheter > Ida Hult

Ida Hult

Trender, endringer i livsstil og atferdsmønstre

Ida Hult er opptatt av den menneskelige erfaringen og hvordan den skaper fremtiden. Med skreddersydde presentasjoner gir Ida en overgripende, men observant gjennomgang av kulturen vår, forretningslandskapet og fremtiden, og hvordan du håndterer dem.

Ida Hult er en av Nordens mest verdsatte foredragsholdere innen forbrukeratferd, fremtid, Business Intelligence og forretningsutvikling. Hun er en scenepersonlighet som kan kunsten å male fremtidsbilder, men hun er også en konkret praktiker. De siste fem årene har hun jevnt og trutt levert rundt tretti foredrag i året, parallelt med innsiktsprosjekter for noen av Nordens største bedrifter, som f.eks. Ericsson, Carlsberg, Arla Foods, Ikea, Skanska, SEB og Eon. I 2012 og 2013 var hun del av Ikeas Creativity School og skapte et unikt lederskapsprogram for ICA-skolen i Sverige og Baltikum. Ida deltar også i den moderne populærkulturen gjennom sin medvirkning i medier og på utstillinger.

Det er ikke bare det hun sier, men hvordan hun sier det som har gitt Ida fornøyde kunder gjennom årene. Det er umulig å ikke bli inspirert, da Ida elegant føyer motiver sammen med sjel og kultur sammen med næringsliv. Idas trendforedrag er fiberrik næring for tankene, og hun lykkes godt med kunststykket å være både kritisk og morsom. «Det er så artig å lytte til og så utfordrende å høre», forklarer en kunde.

Ida Hult er en ettertraktet spesialist med et veldokumentert så vel som fremgangsrikt fokus på å omsette livsstiler og atferder til fungerende forretningsstrategier. Den etnologiske bakgrunnen hennes, de etnografiske feltstudiene og en omfattende strategisk forretningserfaring fra flere områder og bransjer gjør Ida til et uventet og inspirerende kort, uansett publikum. Du trenger ikke lenger å booke en svartkledd trendguru i sneakers eller en dresskledd hvit mann i 40-årene som er økonom eller ingeniør for å la deg inspirere av fremtiden. Ida setter utvikling i kontekst, bruker både fortiden og fremtiden og snakker teknikk med utgangspunkt i mennesker.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap