Forside > Personligheter > Vinca LaFleur

Vinca LaFleur

Vinca LaFleur har mer en femten års erfaring med profesjonell taleskriving, inkludert tre år som taleskriver i Det Hvite Hus og spesialassistent for Bill Clinton. I løpet av sin tid i Det Hvite Hus, skrev hun mer enn 100 offentlige taler og erklæringer for president Clinton og hans
nasjonale sikkerhetsrådgivere, og ledsaget presidenten på offisielle reiser til Europa, Russland, Midtøsten, Asia, Latin Amerika og Australia.

Før hun ble en del av staben i Det Hvite Hus, var Vinca også taleskriver for USAs statssekretær Warren Christopher. Hun skrev også taler og erklæringer for en rekke av USAs ambassadører og medlemmer av kongressen i løpet av fire år som politisk- og menneskerettighetsanalytiker i USAs Kommisjon for sikkerhet og samarbeid i Europa.

Fra 2004 har hun vært rapportskriver for det årlige Richard C. Blum-Brookings Institution rundebordskonferanse om global fattigdom. Hun har vært Visiting Fellow på Senter for strategiske og internationale studier i Washington DC og er en fast taler og taleskrivelærer for audienser i USA og internasjonalt.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap