Forside > Personligheter > Liselotte Lyngsø

Liselotte Lyngsø

Framtid og Innovasjon

Liselotte Lyngsø, Managing Partner ved innovasjonsselskapet Future Navigator, er antagelig den mest inspirerende og entusiastiske personen du noensinne kommer til å møte!

Liselotte Lyngsø har en overlegen evne til å tegne et mentalt bilde og til å inspirere tilhørerne sine til å arbeide mot felles mål. Med sine foredrag om innovasjon, fremtidstrender og kreativitet snur hun opp ned på din tankeverden og viser deg muligheter du aldri tidligere hadde drømt om.

Liselotte har med sin næringslivserfaring, sine bøker og egen entreprenørskap opparbeidet seg bred kunnskap til å holde forelesninger og workshops om fremtidsstudier, konseptutvikling, kunnskapsdeling m.m. Hun er en høyt ansett konsulent for flere globale organisasjoner, hun har forfattet flertallige artikler og er dessuten opphavskvinnen bak bestselgerne:
• The Dream Society
• Working f@milies of the future
• The quest for originality and meaningful technology

Liselotte er etterspurt rundt om i Europa og Amerika som en populær keynote-taler innen entreprenørskap, trendanalyse og innovasjon.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap