Forside > Personligheter > Lars Monsen

Lars Monsen

Et liv i villmarka

Eventyrer med 4000 døgn i sovepose og 60 døgn i samme underbukse.

Motivasjonsforedrag med Lars Monsen.

Lars Monsen viser bilder og snakker om ekspedisjonene sine, med vekt på det å sette seg høye mål, lederrollen, vise lagånd og samarbeide, tøye egen smerteterskel, tørre å være annerledes og være god i motgang.

Lars Thorbjørn Monsen (født 21. april 1963 i Oslo) er en norsk villmarks- og ekspedisjonsfarer, samt forfatter med eget bokforlag (Lars-forlaget – Lars Monsen Boksenteret AS). Han er utdannet som lærer ved Sagene lærerhøgskole (1988).

Monsen, som har samiske aner, skrev tidligere for bladet Villmarksliv og har siden 1991 skrevet fjorten bøker om sine villmarkseventyr og langturer. I 2005 ble han kjent i forbindelse med et naturprogram sendt i NRK fjernsyn, «Canada på tvers», som dokumenterte hans ekspedisjon gjennom Nord-Alaska og Canada. Umiddelbart etter fulgte serien «På tur med Lars Monsen» fra 3 ulike månedslange turer i Norge. Ved årsskiftet 2007/2008 ble TV-serien «Nordkalotten 365» sendt på NRK1, filmet av Monsen alene på åtte ulike langturer på Nordkalotten, inkludert deltakelse i Finnmarksløpet. I 2010 ble TV-programmet Ingen grenser, der Monsen og 12 funksjonshemmede legger ut på en lang tur, vist på NRK. For serien fikk Monsen «Folkets pris» under Gullruten 2010, mens selve serien vant i kategorien «Beste reality». I 2008 var han med i boken 10 turer med trøkk som kom ut på Lars-forlaget. Monsen er en ivrig hundesledekjører, og har blant annet deltatt i Finnmarksløpet og Femundløpet.[3]

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap