Gustav Stenbeck

Entreprenør

Gustav Stenbeck

Entreprenør og investor, nisjert på bærekraftige forretninger

Gustav Stenbeck snakker om møtet mellom bærekraft og lønnsomme forretninger. Han var nominert til Årets taler - Gjennombrudd Man 2019.

Gustav Stenbeck er miljøaktivisten som ble risikokapitalist. Med erfaring fra Greenpeace, multinasjonale selskaper og fra start-up verden snakker han om hvordan bærekraft er i ferd med å endre det økonomiske landskapet i en rasende fart og hvordan det påvirker måten selskap driver forretninger på, både i dag, imorgen og langt inn i fremtiden.

Gustav har et fortid som bærekraftsleder for Petter Stordalens Nordic Choice Hotels, og ble under oppholdet der utnevnt til en av Sveriges tre beste bærekraftsledere. I dag er han business angel og bedriftsleder, og bruker all sin tid og ressurser for å jobbe der bærekraft og business møtes. Han har hands-on erfaring av hvilke bærekraftsinitiative som fungerer i både store og små selskaper, og utfordrer mange tidligere sannheter innen bærekraftsverdenen.

Fokuset i Gustavs forelesninger ligger på hvorfor bærekraft er så stort i samfunnet i dag og hvorfor det vil fortsette å vokse, miljø- og bærekraftsspørsmålene har en vitenskapelig bakgrunn, men det er langt fra hele forklaringen. Han eksemplifiserer ofte med selskaper og organisasjoner som vellykket bruker bærekraftsspørsmålene for å skape mer lønnsomme virksomheter.

Gustav har et sterkt engasjement for selskaper, organisasjoner og myndigheters evne til å endre seg. Når publikum forlater en av Gustavs forelesninger, gjør de det med nyvunnet engasjement og kunnskap. Kanskje de også drar med seg ønsket om å forandre verden.

Pressebilder

Gustav Stenbeck

Gustav Stenbeck

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2