Sir Bob Geldof
Fotograf: Cole Bennetts

Sir Bob Geldof

The man, the myth, the legend.

Sir Bob Geldof er en inspirerende taler som setter spor etter seg. Han er meget underholdende og har stor innsikt innen sosiopolitikk og utviklings samt i lederskap, kommunikasjon, og markedsføring i den globale landsbyen, motivasjon og egenutvikling.

Sir Bob Geldof er utrolig velorientert, ikke bare om hungersnøden i Afrika og hjelpeorganisasjoner men også om det politiske livet i London og i Washington, globale kommunikasjoner og forretninger. Hans presentasjoner er meget provoserende og han oppmuntrer og inspirerer publikum ved å motivere ved hjelp av egne erfaringer og det han har lært av Live Aid. Sir Bob Geldof er en av de høyest rangerte og mest imponerende bedriftstalerene, som hovedforedragholder på konferanser og kveldstalere som er å få.

Bob Geldof ble født i Dublin den 5. oktober 1954. Innen musikken begynte Geldof som journalist for Canadas viktigste undergrunns-rockeavis "Georgia Straight". Videre erfaring med New Musical Express og Melody Maker skjerpet stilen hans og etter at han kom tilbake til Dublin, startet han bandet The Boomtown Rats, et av de første som oppsto i punk og new wave-eksplosjonen i 1976/77. Etter flere hits, inkludert to UK number 1 singles, sto Geldof frem som en av de mest kjente pop-personlighetene på denne tiden. Sir Bob Geldof har alltid vært meget slagferdig og ga ofte meget gode intervjuer med en energi og en entusiasme som var bedre enn mange av hans veltalende rivaler. Etter å ha spilt hovedrollen i Pink Floyds film ´The Wall´, ble han opptatt av den forferdelige hungersnøden som hjemsøkte Etiopia i 1984.

Etter at Bob Geldof ble slått til ridder i juni 1986 utga han sin selvbiografi, og deretter spilte han inn solo-albumet, "Deep In The Heart Of Nowhere", som ble etterfulgt av den mindre hit-en "This Is The World Calling". Sir Geldof laget også en TV-serie for BBC1 – "Geldof In Africa" hvor han reiste gjennom Vest-Afrika, Sentral-Afrika og Øst-Afrika og gikk på oppdagelsesferd i kontinentet som resten av verden så ut til å ha glemt. Sir Geldofs offentlige aktiviteter i den senere tid var Live 8-konsertene som fant sted i London, Paris, Philadelphia, Roma og Berlin den 2. juli 2005. En sjette konsert ble organisert i Edinburghs Murrayfield Stadium fire dager senere.
Blant flere andre anerkjennelser fikk Sir Geldof en æresdoktorgrad fra National University of Ireland, MTVs "Free Your Mind Award 2005" og Nobel Man of Peace Award som ble utdelt av Mikhail Gorbatsjov i 2005. Sir Bob Geldof ble av Time Magazine anerkjent som en av de Europeiske Heltene 2005 og kom på forsiden av den europeiske utgaven den 10. oktober 2005.

Pressebilder

Sir Bob Geldof

Sir Bob Geldof

Fotograf: Scarlet Page

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2