Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Sveriges mest framgangsrike fotballsdommer

Jonas Eriksson kombinerer en karriere innen fotball med en minst like fremgangsrik karriere som entreprenør hvor han i flere bransjer har startet, bygget opp, drevet og deretter solgt bedrifter med stor suksess.

Han var nominert til Årets taler - Gjennombrudd 2018
Jonas jobber dessuten som ekspert for SVT under større mesterskap og senest var VM i fotball i Russland 2018. Han foreleser om entreprenørskap, ledelse i næringslivet og ledelse i pressede situasjoner.

Gjennom sine spesielle egenskaper, unike minner og spesielle erfaringer har Jonas Eriksson et bredt og helt spesielt perspektiv på lederskap og kommunikasjon. Han vet hvordan man fungerer som sjef for Zlatan, Messi, Ronaldo og resten av verdens beste fotballspillere – men også hvordan man bygger fremgangsrike foretak med vinnerkultur.

Parallelt med at han som sta og målrettet entreprenør etablerte bedrifter lyktes Jonas også med å nå verdenstoppen. Derfor kan Jonas på en personlig måte fortelle om likhetene mellom det å skape et team på arbeidsplassen og et team på banen - der det gjelder å våge å ta beslutninger, selge dem og takle presset når 22 spillere, 75 000 tilskuere og flere hundre millioner TV-seere synes han har dømt feil.

I sine foredrag tar Jonas dere med til en verden der møtet med verdensstjernene er hverdag, der alle beslutninger granskes i detalj, der presset er enormt og der én enkel feil kan avslutte karrieren. Jonas forteller historien om hvorfor han valgte å ta det han beskriver som "verdens vanskeligste jobb", til tross for at han egentlig ikke trenger å jobbe mer resten av livet. Han forteller hvordan man klarer å ta beslutninger under ekstremt stress og hvordan man får superstjernene på banen til å se ham som den naturlige lederen.

Man trenger ikke være interessert av fotball for å la seg rive med av foredragene til Jonas. Han tar opp mange andre relevante og aktuelle temaer: lederskap, internasjonal kommunikasjon, konflikthåndtering, inspirasjon og personlig utvikling.

Video

Pressebilder

Jonas Eriksson

Jonas Eriksson

Fotbollsdomare

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2