Svante Randlert

Svante Randlert

Bli medarbeidernes og kundenes førstevalg

Svante Randlert er tidligere Business & People Advisor på Academic Work og er en av Sveriges mest populære konsulenter innom emnet. Han tilhører den lille eksklusive skaren som hvert år gjør flere enn 150 foredrag i næringslivet.

Han var nominert til Årets taler - Genombrott 2018
I dag er det fullt mulig og ganske enkelt å kopiere en mengde modeller for for hvordan team eller organisasjoner kan bli mer framgangsrike. Alt går å kopiere, uten om en sak: de som driver din organisasjon og som er din aller viktigste ressurs - medarbeiderne.

De er faktoren med størst potensialet til å bli deres organisasjons unike konkurransefortrinn. Evnen til å tiltrekke, engasjere og utvikle rett medarbeider på rett plass er helt avgjørende for å nå gode resultater. De kommende års store pensjonsavganger og bristen på rett kompetanse i mange sammenhenger gjør ikke saken enklere. Om du ikke du som sjef behandler dine medarbeidere som din største ressurs, hvem skal da gjøre det? I dette foredraget gir Svante Randlert inspirasjon, modeller og tips til hvordan dere kan bli drømmearbeidsgiveren.

Svante jobber daglig med å hjelpe Sveriges største arbeidsgivere og foreleser regelmessig for organisasjoner rundt om i landet. Han er en av fire foredragsholder blant 1000 som gjennom tidene har fått toppskår 5.0 av et helt publikum hos et av Sveriges største sjefsnettverk. Under høsten 2017 kom hans bok "Drømmearbeidsgiveren" - De 10 vud for å få medarbeiderne til å plystre på vei til jobb. Svante Randlert har holdt foredrag på noen av de største HR-arrangementene i verden som blant annet World Employer Branding Day i Budapest, HR Summit i Amsterdam og HR-dagene i Sverige med flere.

Hva vil dere bli bedre på?

1. Strategisk kompetanseforsyning - Hvordan skal dere forsørge dere med kompetanse for å oppnå deres strategi?

2. Morgendagens medarbeidere - Å oppfattes som en attraktiv arbeidsgiver begynner med å forstå rett målgruppe på riktig måte

3. Det engasjerende lederskapet - Hvordan skal dere engasjere medarbeiderne?

Pressebilder

Svante Randlert

Svante Randlert

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2