Randi Skaug

Randi Skaug

Randi kan bare én ting: Å gjennomføre

Randi Skaug er profesjonell eventyrer med ett bein i naturen og ett bein i næringslivet. Etter 30 år med seiersrike oppturer og lærerike nedturer er historiene blitt sterke og overførbare.

20. mai 2004 ble Randi Skaug første norske kvinne på Everest. Fjellturen hadde ett mål: Å mestre. Og hun klarte det. Randi Skaug er outsideren som erobret verdens høyeste fjell. Ingen i fjellmiljøet hadde hørt om henne før. Trolig ville ingen satset pengene sine på henne heller. Men det er ikke med stolthet hun forteller sin historie, det er med takknemlighet. Takket være de nepalske fjellførerne Tshering Pande Bhote og Jyamchang Bhote kom hun helt til topps og helt hjem – i live.

31. desember 2007 fullførte hun Seven summits – det høyeste fjellet på hvert kontinent. Etter å ha reist på alle jordens kontinenter og i over 70 land, har hun definert Norge som sitt viktigste ekspedisjonsland.

Randis foredrag:

En eneste stor opptur

Foredraget handler om å gjennomføre – å beholde troen, ta ansvaret for å stå opp uthvilt om morgenen og gå de siste skrittene helt til topps, samt styre tankene konstruktivt og ta bevisste valg som fører til topps. Overførbar kunnskap – uansett hvilke topper i livet det dreier seg om.

Randi vet hva hun snakker om. Gang etter gang, på forskjellige arenaer – i næringslivet, i fjellet og privat – gjennomfører hun det hun har bestemt seg for. Fortellingen har en nerve som både beveger og morer. Koblet med livsvisdom og de fantastiske bildene fra verdens tak gir dette inntrykk og inspirasjon som varer.

Finn kongefølelsen

Kongefølelsen er følelsen av å mestre hverdagen godt. Det er å stå trygt på beina og kjenne at ingen og ikke noe kan velte deg, å beherske livets oppturer og nedturer.

Randis energiske utstråling og naturlige væremåte gjør budskapet nært. Hun deler egne erfaringer rått og ekte – ikke bare fra det høyeste fjellet på hvert kontinent, men fra medgang og motgang i idrett, næringsliv og eget liv. Det har vært både noen slag i trynet og noen bratte læringskurver, og ikke minst noen ualminnelig heftige seire.

Allerede under foredraget stiger tilhørernes menneskelige overskudd og øynene begynner å stråle. Tilhørerne aktiviseres underveis og med seg hjem i lomma har de ti teknikker som kan tas i bruk med det samme.

Pressebilder

Randi Skaug

Randi Skaug

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2