Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Forbrukerinnsikt, markedsanalyse og trender

Ole Petter Nyhaug er en av landets mest etterspurte og anerkjente foredragsholdere innen markedsanalyse, innovasjon, forbrukermakt, trender og framtidsanalyse.

Han er et kjent ansikt i markedskretsene som innovatør og fagperson. Ole Petter har en unik innsikt i bransjen og markedets trender med erfaring fra noen av de største bedriftene og merkevarene i verden. Han holder inspirerende, utfordrende og aktuelle foredrag, og får alltid fantastiske evalueringer.

Ole Petter har jobbet som rådgiver og analytiker globalt hos anerkjente merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Unilever, Vodafone og en rekke andre norske og europeiske aktører. Han brenner for å finne og dokumentere nye markedsmuligheter basert på forbrukerinnsikt.

Han har holdt foredrag på konferanser, seminarer og kundearrangement i inn- og utland, og i alle kontinenter. Ole Petter Nyhaug legger vekt på bruk av både konkrete eksempler, solid dokumentasjon, humor og personlige anekdoter i tillegg til visuelt slående presentasjoner i sine foredrag.

Ole Petter Nyhaug har alltid forbrukeren i sentrum. "Når mennesker møter teknologi" er hans mest populære foredrag i dag hvor han blant annet tar opp forbrukernes forventninger til digitalisering. Foredrag og tidsmessig lengde tilpasses alltid etter kundens ønsker og følgende emner prater Ole Petter om:

  • Hvordan komme i dialog med morgendagens kunde/bruker/ansatt/borger
  • Forbrukertrender og forbrukeratferd i endring (generelt og bransjespesifikt)
  • Ungdom og ungdomstrender
  • Nye medier, sosiale medier og morgendagens marketing
  • Mat-, drikke- og retailtrender
  • Fremtidens arbeidstager og rekruttering av unge
  • Innovasjon og trender i marketing og markedsanalyse

Interessert i foredrag fra Ole Petter Nyhaug og lurer på hvordan det kan tilpasses dere? Ta kontakt med oss i Talerforum så hjelper vi deg videre!

Pressebilder

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Fotograf: Terje Mortensen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2