Cilia Holmes Indahl

Cilia Holmes Indahl

Bærekraftige forretningsmodeller

Cilia Holmes Indahl holder foredrag om bærekraft og bærekraftige forretningsmodeller. For Cilia går bærekraft og lønnsomhet hånd i hånd.

De seneste årene har Cilia Holmes Indahl vært en ettertraktet foredragsholder til å inspirere selskaper til å integrere bærekraft i business som øker lønnsomhet. Cilia er CEO i EQT Foundation. Før Cilia ble en del av EQT, var hun CEO i Katapult, en gruppe selskaper som investerer i og skalerer teknologiske løsninger til FNs Sustainable Development Goals (SDGs). Hun er også Co-founder av Sustainability Hub Norway. Før dette jobbet Cilia som Sustainability Director i Aker BioMarine, Sustainability Consultant i KPMG og som trainee ved den norske FN-delegasjonen i New York.

I følge Cilia er et godt foredrag underholdende, lærerikt og får en til å tenke nye tanker. Hun er utdannet siviløkonom med dobbel mastergrad i internasjonal business og bærekraftig utvikling fra NHH (Norwegian School of Economics) og HEC Paris. Som en del av sin masteroppgave analyserte Cilia over 400 bærekraftige forretningsmodeller for å bedre forstå hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft.

Foredrag med Cilia Holmes Indahl:
Bærekraftige forretningsmodeller
Hva kjennetegner selskaper som lykkes med bærekraft og lønnsomhet, og hvordan går man frem for å oppgradere egen forretningsmodell? Dette foredraget passer til workshops i ledelsen, innledende foredrag til interne bedriftsarrangement og keynote for konferanser relatert til tema. Foredraget skreddersys for publikum og Cilia plukker ut eksempler på forretningsmodeller og viser trender innenfor sektoren der publikum kan la seg inspirere.

Sirkulær økonomi og deling
Hvordan designer man for gjenbruk av ressurser? Og hvordan skape økonomisk vekst og samtidig ta ned ressursbruk? Dette foredraget gir en introduksjon til temaene og de ulike forretningsmodellene som inngår i den sirkulære økonomien. Blant annet tar Cilia opp deling av ressurser og verdiskapning på tvers av flere aktører (Shared Value).

Hvordan designe for fremtiden?
Foredraget ser nærmere på forretningsmodelldesign som vil hjelpe oss å nå FNs bærekraftsmål. Cilia fokus på å lære publikum hva godt integrert bærekraft innebærer gjennom gode eksempler. Foredraget passer godt for ledergrupper for å identifisere deres muligheter i forhold til FNs bærekraftsmål. Foredraget kan skreddersys ift. hvilke bærekraftsmål som er relevante og gi en bedre forståelse for hvordan man kan bli en del av løsningen.

Hva er best for kunden?
Dette foredraget gir publikum en innføring i bruk av bærekraftsprinsipper når man designer tjenester og produkter. Hvordan man øker kundens lojalitet gjennom å tenke bærekraft på deres vegne er sentralt. Cilia trekker fram underholdende eksempler fra det daglige liv med hensikten om å skape større forståelse for hva som er designet for menneskets beste, og hva som ved et nærmere øyekast ikke bidrar til økt livskvalitet.

Pressebilder

Cilia Holmes Indahl

Cilia Holmes Indahl

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2