Paal Evjenth
Fotograf: Anne Kalliola

Paal Evjenth

Vinnende holdninger, positiv psykologi, medarbeiderskap

Paal brenner for sine emner. Han har utdannet, kurset og forelest om salg, vinnende holdninger, positiv psykologi, medarbeiderskap, eget ansvar og kundeservice i Norge, Sverige og øvrige Europa i over 30 år.

Paals smittende entusiasme, kunnskap og rike erfaringer har gjort han til en av Skandinavias mest verdsatte og etterspurte foredragsholdere. Han er et levende bevis på at positive holdninger sprer seg.

Han bygger sine foredrag på troen om at mennesker tar lettere til seg kunnskap når de kjenner seg igjen og får le. Humor og tempo er derfor viktige ingredienser i Paal sine foredrag. Han anser det viktigste med et foredrag at det gir innsikter som man vil arbeide med videre etterpå. Derfor legger han stor vekt på å gi deltakerne verktøy som de senere kan bruke for å utvikles.

Paal er overbevist om at vi alle er født vinnere, at vi som barn har grunnlaget for vinneregenskapene i oss. For eksempel er sterk selvbevissthet, nysgjerrighet, fantasi, positiv tenkning, iherdighet, ærlighet og evnen til å leve i nuet egenskaper vi ser hos barn. Tross dette ser vi i flere organisasjoner i dag negative holdninger, og disse negative kulturbærere som om de får tillatelse, tar overtaket på hele organisasjonen. Paal Evjenth snakker om hvordan våre holdninger skapes, og om hvordan man med enkle grep kan endre vaner for å utvikle en positiv og vinnende holdning.

Paal holder foredrag om blant annet:

  • Salg
  • Hvordan vi former vaner/ uvaner
  • Medarbeidere/ motarbeidere
  • Hvordan våre følelser smitter
  • Å utvikle positive holdninger
  • Holdningsspiralen
  • Å skape en vinnende kultur
  • Positiv psykologi
  • Arbeidsglede

Paal kan skreddersy foredraget eller workshop/ kurs ut i fra kundens behov. Oppdrag varierer fra korte, effektive foredrag til lengre workshops og seminarer (over dager eller måneder).

Pressebilder

Paal Evjenth

Paal Evjenth

Fotograf: Anne Kalliola

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2