Per Schlingmann
Fotograf: Gesina Sundström

Per Schlingmann

Å handle er å kommunisere

Per Schlingmann var en av de viktigste politiske og kommunikative strategene på 00-tallet. Han var en av arkitektene bak Moderaternas endringsarbeid og sies å være den som kanskje har bidratt mest til Moderaternas fremgang.

Per Schlingmann var tidligere kommunikasjonssjef og partisekretær for Moderaterna. Han ansees å ha bidratt til partiets fremgang under valget i 2006, og var blant de mest betydningsfulle nøkkelpersonene ved partiets forvandling til "De nye Moderaterna".

Han ansees å være en av de mest innflytelsesrike strategene innen kommunikasjon, og er kåret til en av Sveriges «superkommunikatører». Han er en flittig foreleser, og tar først og fremst for seg emner som strategisk kommunikasjon, varemerker, endringsprosesser, politikk og retorikk. Per kan leies inn som foredragsholder, så vel som workshop-leder og for å løpende følge selskaper for å presentere analyser internt. Per har tidligere skrevet boken Stå aldrig still og høsten 2014 var han aktuell med boken Urban Express sammen med Kjell A Nordström.

Slik vinner du kommunikasjonskrigen - med fortellingen som våpen:

"Vi befinner oss i en kommunikasjonskrig der alle kjemper mot alle om menneskers tid og oppmerksomhet. Vinneren blir den som etablerer historier som andre vil videreføre. Per Schlingmann forklarer hvordan det nye kommunikasjonslandskapet fungerer, og forteller hvordan du selv kan bli fremgangsrik gjennom å ta i bruk nåtidens mest effektive våpen - fortellingen."

Foredraget å endre seg er å vinne (og ha det morsomt på veien dit)

Bedrifter og organisasjoner står foran dramatiske forandringer på grunn av globalisering, digitalisering og omvurderinger og forandringer i forbrukeratferd. De som har mot og evne til å gå foran og forandre og fornye seg er de som blir vinnerne - men hvordan skjer det? Per prater om endringsprosesser gjennom å bruke eksempler fra Moderaternas fornyelse og bransjer der presset for forandring er stort. Foredraget inspirerer til utvikling og fornyelse. Per forteller konkret om hvordan man kan arbeide internt og eksternt, om fallgruver og hvordan man unngår dem.

Urban Express - 15 urbane lover som kreves for å navigere i den nye verden

Urban Express er et unikt samarbeid mellom to av vår tids mest radikale nytenkere, forelesere og strateger: Per Schlingmann og Kjell A Nordström (Funky Business). Forfatterne slo seg sammen for å la sine erfaringer og verdensbilder møtes. Sammen analyserer de knivskarpt vår tids pulserende nervesenter - byen. Det kan virke som at det er fremtiden de beskriver, men i selve verket er dette en skildring av den verden vi lever i akkurat nå.

Pressebilder

Per Schlingmann

Per Schlingmann

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2