Forside > Personligheter > Øyvind Kvalnes

Øyvind Kvalnes

Engasjerende foredrag om filosofi og samarbeidsmirakler

Øyvind Kvalnes er en av Norges fremste filosofer

Øyvind Kvalnes holder engasjerende foredrag om hva som skaper fremragende prestasjoner i organisasjoner. I egen forskning er han nysgjerrig på hva som kjennetegner individer og fellesskap som lykkes. I boken Ytringsklima (2019) tar han for seg hvordan hverdagslig støtte og skapende motstand former kvaliteten på det folk får til sammen. I foredragene sine deler han gjerne historier om små og store samarbeidsmirakler i organisasjoner, og kunnskap om hvordan disse blir til.

Øyvind Kvalnes har en doktorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo, med avhandlingen "Living with Moral Luck". Siden 2009 har han vært førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI, Institutt for ledelse og organisasjon. Der forsker og underviser han om forretningsetikk, profesjonsetikk, moralpsykologi og ledelse. Før dette var han i en årrekke daglig leder for Humanistisk Akademi.

I 2005 mottok Kvalnes Universitetsforlagets faglitterære pris for boken Se gorillaen! Etikk i arbeid. Den har siden vært mye brukt, både blant profesjonsutøvere innen finans, revisjon, ledelse og pedagogikk, og i organisasjoner som jobber aktivt med praktisk etikk i egne rekker. Han har også gitt ut en rekke bøker, blant annet Mot og mening (2008), Det feilbarlige menneske (2010), Etikk og samfunnsansvar (2012), Hjelp: Hvordan kan vi gjøre en forskjell for andre (2015) og Ytringsklima (2019). De består alle av filosofiske refleksjoner over lett gjenkjennelige situasjoner fra arbeidslivet. Kvalnes er fast bidragsyter til Dagens Næringslivs spalte om ledelse.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap