Lisbeth Larsen

Lisbeth Larsen

Farger, trender og livsstil

Lisbeth Larsen er Global Colour Manager i Jotun og er blant landets mest etterspurte trendanalytikere. Hun ligger i forkant av folk flest og arbeider aktivt med å fange opp og analysere nye trender og signaler.

I mange år har hun jobbet med trend- og trendutvikling i ulike livsstilsbransjer og er opptatt av hva som påvirker forbrukere. I hvor stor grad bidrar våre sanser i beslutningsprosesser? Lisbeth er over middels interessert i og opptatt av hvordan kunden tar sine valg. Nøkkelord i hennes foredrag er fristelser og begeistring!

Hvordan blir vi påvirket i vår rolle som selger og i vår rolle som forbruker? Hva kjennetegner bedrifter som lykkes innenfor salg?Lisbeth Larsen holder kunnskapsbaserte foredrag om handleopplevelser, farger og trender - evnen å forføre. I sine foredrag bruker hun bilder, film og setter gjerne sammen kollasjer tilpasset kunden. Med en humoristisk vinkling snakker hun om hvordan trender og moter påvirker enkeltmennesker og samfunnet forøvrig. Hvordan blir vi påvirket i vår rolle som selger og i vår rolle som forbruker? Hva kjennetegner bedrifter som lykkes innenfor salg? Kan vi bli for effektive - hva mister vi eventuelt på veien?

Målgruppen er bred og Lisbeth har holdt hundrevis av foredrag for alt fra møbelbutikker til arkitekter. Hun er en sann inspirator som begeistrer og vekker nye ideer til live. Lisbeth vektlegger det å ha en personlig snert i det vi gjør. Med likere og likere produkter er det viktig å skille seg ut fra konkurrentene - hvordan kan vi gjøre det på beste måte? I et engasjerende foredrag peker hun på sammenhenger som er nye og uvante for mange av oss. I tillegg kikker hun framover for å gi oss en anelse om hva vi har i vente i tiden som kommer!

Lisbeth Larsen holder foredrag på norsk og engelsk. Som Global Colour Manager i Jotun har hun holdt de fleste av sine foredrag på engelsk, blant annet i Asia og Midt-Østen.

Pressebilder

Lisbeth Larsen

Lisbeth Larsen

Global Fargesjef

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2