Forside > Personligheter > Paolo Roberto

Paolo Roberto

Årets foredragsholder 2013 mann i Sverige

Paolo Roberto er en av Sveriges mest ettertraktede foredragsholdere

Paolo har alltid vært lidenskapelig opptatt av sosiale spørsmål og særlig den delen av befolkningen som ikke ha det like lett som andre. Med utgangspunkt i sin egen bakgrunn holder han foredrag som inspirerer til mot, kampvilje og innsikt om at det bare er oss selv som har makten til å forandre våre egne liv. I de motiverende foredragene snakker også Paolo Roberto om kosthold og helse.

— Jeg har jo vist om prisen årets taler fordi jeg har jobbet lenge i bransjen. Jeg har også hørt på tidligere vinnere. Det å få være en del av dem er en ære, sier Paolo om å få prisen som årets beste mannlige taler.
— Selv om jeg etterhvert har blitt en vellykket mediepersonlighet, gründer og forfatter møter jeg fortsatt noen ganger fordommer og tvil om hvordan en tidligere bråkmaker og bokser kan være en god foredragsholder. Gjennom tildelingen av denne prisen kommer flere mennesker til å forstå at det er bakgrunnen min som gjøre foredragene interessante, sier Paolo om hvilken betydning prisen som årets taler kan ha.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap