Forside > Personligheter > Noreena Hertz

Noreena Hertz

Å lage eksakte økonomiske prognoser

Professor i finans, globalisering og bærekraft ved Erasmus University og University of Cambridge.

I mer enn to tiår har de økonomiske prognosene til Hertz, ikke bare vært presise og i forkant av utviklingen, de har også vært avgjørende for framgangen i verdensøkonomien. Hertz har ofte blitt hyret som rådgiver for multinasjonale foretak og høyprofilerte direktører og har blitt en av de mest innflytelsesrike økonomene i verden. Hertz har hjulpet både statsministere og presidenter, globale supermakter og utviklingsmarkeder, til å forstå hvordan en kompleks verden fungerer.

Hertz er for tiden professor i finans, globalisering og bærekraft, med base både ved Erasmus University og University of Cambridge. Arbeidet hennes har vært avgjørende for nytenkning innen økonomi. Hennes unike, integrerte tilnærming, vever tradisjonell økonomisk analyse sammen med utenrikspolitiske trender, psykologi og sosiologi, med et bakteppe av solid forståelse av skiftende geopolitisk tektonikk.

I hennes fremste bestselger, "The Silent Takeover", spådde Hertz at uregulerte markeder og massive finansinstitusjoner ville få alvorlige globale konsekvenser og ha betydning for vanlige borgere. Etter den økonomiske nedsmeltingen og resesjonen i 2008 og 2009, har mange kommentatorer beskrevet professor Hertz som en visjonær. Hennes bestselger fra 2005, "The Debt Threat: How debt is destroying the developing world and threatening us all", har blitt hyllet som en av de viktigste tekstene som tar for seg hvilken innvirkning gjeld har for samfunnet som helhet.

På podiet, avmystifiserer hun datapunkter og forklarer hvordan en stadig mer sammenflettet og kompleks verden henger sammen. Hertz deler erfaringene sine fra arbeid med verdens mest innflytelsesrike beslutningstakere. Og på samme måte som hun forutså finanskrisen, hjelper hun nå tilhørerne med å se feilene i det som var sannheter i forrige tiår for slik å bli bedre rustet for framtiden. Hun brenner for å formidle hvordan vi alle kan bli del av en løsning og motiverer tilhørerne til å bruke sin nye kunnskap og forståelse til å etterlate noe varig som kan forandre verden.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap