Mattias Goldmann

Mattias Goldmann

En ridder for klimaarbeidet

Mattias Goldmann er en velkjent inspirator og driven moderator innen klima, energi og bærekraft.

I 2016 ble han utnevnt til den mektigste innen bærekraft i Sverige, i 2017 ble han runner-up til Årets opinionsbildare og utnenvt til ridder for sitt klimaarbeid av den franske regjeringen. I 2018 toppet han Retrievers liste over synlighet rundt klimaspørsmålet uten politisk tilknytning. Mattias Goldmann er en inspirerende foredragsholder som fokuserer på muligheter og relaterer til publikums eller deltakernes virkelighet.

Mattias har over 100 offentlige framtredener i året og kan bookes for alt fra korte trendspaninger til lengre foredrag og moderator for konferanser, men også som sparringspartner for ledergrupper. Mattias var tidligere direktør for klimakonsulentselskapet 2050 og talsperson for Grønne Bilister. Mattias har også vært informasjonskoordinator på riksdagen for det svenske Miljøpartiet, lokalpolitiker i Uppsala og lobbyist på PR-byrået Westander. I 2009-2010 bodde Mattias i Kenya der han jobbet med klimaprosjekter, noe som kommer fram flere ganger i hans foredrag - det lokale og globale går hånd i hånd!

Mattias Goldmann er Chief Sustainability Officer på Sweco, Europas største konsern for planlegging og forming av fremtidens byer og samfunn. Før dette var Mattias direktør for tankesmien Fores med 2030-sekreteriatet, for en uavhengig fossilbrenselavhengig flåte, som våren 206 vant prisen for Beste Innovasjon fra Sweco.

Noe som ofte følger med en foredragsholder er en såkalt rider, noe Mattias også har og som han ønsker at skal være på plass. Dette er saker han vil ha, men også saker han vil unngå. Han har riktignok ingen divanykker, men en grønn liste som i seg er en inspirasjon for det kommende arbeidet. Hva den inneholder? Book så får du se!

Pressebilder

Artikler

Mattias Goldmann

Mattias Goldmann

Inspirator

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2