Forside > Personligheter > Nina Jensen

Nina Jensen

Leder av WWF

Nina Jensen (37) overtok som leder av WWF 1. mars 2012 og har på kort tid markert seg som en veldig tydelig stemme i norsk miljødebatt.

Ninas målsetning da hun startet var å vekke ny giv i norsk miljøbevegelse. Hun er lei av dommedagsprofetiene og svartmalingen som tradisjonelt har preget mye av miljøbudskapet i Norge og vil heller bruke tid på å snakke om de mange gode resultatene vi oppnår. Dessuten vil hun samarbeide med næringslivet og andre alliansepartnere, som i stor grad sitter på nøkkelen til en bærekraftig, fornybar og klimavennlig framtid.

– Vi må inspirere folk til å forstå viktigheten av natur og klima, understreker Jensen, som deltar i det offentlige ordskiftet gjennom tv-debatter, kronikker, intervjuer og foredrag.

Jensen har utdannelse som marinbiolog fra James Cook University i Australia og Norges fiskerihøgskole i Tromsø. Hun begynte som frivillig i WWF i 2003 og fikk fast jobb samme sted som rådgiver den dagen hun leverte masteroppgaven i arktisk marinbiologi i 2005. Sju år senere rykket hun opp til organisasjonens lederstol. Hun er en allsidig person, som bruker 90 prosent av tiden sin på jobb eller ute i naturen. Hun er født og oppvokst i Oslo, hun elsker å dykke, stå på ski, gå turer i skogen eller fiske.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap