Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

All er mulig

Tobias Karlsson kjenner dere kanskje igjen fra svensk TV4s "Let´s dance", som den glade danseren som ført en rekke kvinner til store bragder. Livet hans har ikke alltid vært slik.

En barndom preget av mobbing og hemmeligheter holdt på å bryte ham helt ned, men har også gjort ham sterkere og til den han er i dag. Hør historien hans om de første skoleårene der mobbingen gikk parallelt med en danseverden fylt av ros og klapp på ryggen. Hør om hvordan hans homoseksualitet påvirket ham og omverdenen hans, og om hvordan Let’s dance har fått drømmen til å virke litt nærmere.

Tobias egne ord om forelesningen:
– Ved å lytte til signalene rundt deg, lytte til din egen intuisjon og noen ganger ta imot en hjelpende hånd fra en venn, har jeg lært meg hvordan man kan oppnå drømmene sine! MEN hvis du ikke blir lykkelig underveis, kommer du heller ikke til å bli lykkelig når du oppnår drømmen. Jeg vil begynne med å fortelle at livet mitt ikke har vært "En dans på roser".

– Drømmene jeg har hatt siden jeg var barn har ført til internasjonal fremgang, men først og fremst til et herlig og morsomt liv!

Om Tobias:
Tobias begynte å danse som 8-åring, og har siden den gang hatt internasjonal fremgang. Han har vunnet mange konkurranser både i Sverige og internasjonalt, hatt hovedrollen i den verdensberømte dansegruppen "Burn the floor" og turnert i hele verden. Han har dessuten deltatt i 14 sesonger av TV-programmet Let’s dance i både Sverige, Danmark og Norge, og som jurymedlem i Talang i svenske TV 3.

Akkurat nå er Tobias Karlsson aktuell som koreograf og danser i sitt eget dansekompani Move Your Feet, og som inspirasjonsforeleser på eventer og konferanser rundt i Sverige. Han brenner for arbeidet sitt og kan inspirere til å våge å følge drømmen selv om veien føles lang og nesten umulig.

Tobias er en veldig inspirerende og mye brukt foreleser, konferansier og underholder. Han er også en meget godt likt danselærer. Med en time dans kan man kommer lengre med kommunikasjonen i bedriften enn med fem år ved kopieringsmaskinen. Ofte er folk skeptiske til dette med dans og det rynkes på nesen. Men en halvtime senere er skjorten knappet opp og slipset festet i pannen til tonene av en gammel discodans fra 70-tallet eller en karnevalsinspirert samba.

Noen kundesitater:
Tobias var fantastisk! Jeg ble veldig berørt av hans sterke historie!
Alle burde lytte til den fantastiske personen og taleren Tobias Karlsson!
For et fantastisk menneske og taler Tobias er. Han har en historie å fortelle og som han forteller den og berører! Tårene rant flere ganger, men vi lo også mye. Takk for en herlig start på dagen. /Susanne
Tobias! For en fantastisk person du er! Takk for at du deler din historie og inspirerer. Du har rett. Litt skryt eller et smil gjør verden litt bedre. Vi har alle et ansvar og vi kan alle påvirke.
En av de absolutt mest gripende forelesningene jeg har vært på. Det var en følelsesladet morgen, og jeg tar med meg mange viktige tanker...
Takk, Tobias, for at du delte historien din, ga av deg selv og rørte meg dypt inn i hjertet. TAKK.
Det var fantastisk å lytte til deg, Tobias, for en ærlighet. Jeg både gråt og lo!!!
Tobias er enormt dyktig som foreleser. For en evne til å berøre og bygge opp/pakke inn historien sin ...! Anbefales varmt.
Jeg ble veldig berørt, og synes det er fint når noen våger og har evne til å dele med seg av sitt innerste på en så levende og nær måte, sier Katharina

Video

Pressebilder

Tobias Karlsson

Tobias Karlsson

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foredragsholder

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2