Ole Andre Sivertsen

Ole Andre Sivertsen

Vitenskapsformidler, forfatter & redaktør

Ole Andre Sivertsen er sivilingeniøren som i 1999 ramlet ut på en øde øy med TV3. Etter dette gikk veien til Newton (NRK), og siden har han jobbet i og med media – som vitenskapsformidler, forfatter og redaktør.

I 2011 startet Ole med «prosjekt FYLLA», et infotainment-konsept om alkoholens virkning på kroppen i rus og bakrus. I I 2012 kom boka Bakrus som ga grunnlaget for to sesonger av TV-serien "Fylla" som ble sendt på NRK. Den ble en stor suksess med salg til utlandet, to bokutgivelser og som foredragskonsept. Ole Andre Sivertsen sitt seneste prosjekt er #mislykka som handler om behovet for å tørre og mislykkes for å lykkes. #mislykka er et humoristisk og underholdende konsept hvor målet er å gi publikum en positiv holdning til det å feile.

Foredrag med Ole Andre Sivertsen:

#mislykka
Hva er felles for og hva er forskjellene på en ekspedisjon som aldri nådde polpunktet, en skandale på en rød løper, en gründeridé som gikk i vasken og et TV-program som ingen ville se? Underholdningsforedraget #mislykka har som mål å gi publikum en positiv holdning til det å feile. Et arbeidsmiljø hvor det å gjøre feil og mislykkes er akseptert som en del av utviklingsarbeidet, har større mulighet til å oppdage sammenhenger og innovative løsninger man ellers kunne oversett. Når ting går bra, hvorfor risikere noe?

Ole André Sivertsen svarer på dette og har funnet fram til faktorene som gjør prosjekter #mislykka. Humoristisk og underholdende fortalt gjennom egne og andres opplevelser.

Varighet er 30-45 minutter avhengig av kundens ønsker


FYLLA. Fra vors til bakrus
En vitenskapelig, humoristisk og svært gjenkjennelig reise om alkoholens påvirkning rent fysisk, psykisk og sosialt.

  • Hvordan endrer vi oss med økende promille?
  • Hvorfor gjør vi så mye dumt?
  • Hvorfor er det så gøy?
  • Og hvorfor drikker trøndere karsk?

Her får du en vitenskapelig forklaring på alt fra hvorfor du ble med på karaoke til en medisinsk kur mot bakrus. Passer i alle anledninger hvor man ønsker å kombinere ny innsikt med underholdning.

Varighet er fra 20 minutter

Pressebilder

Ole Andre Sivertsen

Ole Andre Sivertsen

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Be om et tilbud

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2