Forside > Personligheter > Mikael Genberg

Mikael Genberg

Kreativitet, mot og lidenskap

Vær ikke redd. Det umulige er mulig. I alle fall om man skal tro på kunstneren, entreprenøren og innovatøren Mikael Genberg. Mikael er mannen som forhandler med NASA om en hytte på månen.

Mikael Genberg tar utgangspunkt i verdens fremgangsrike og mislykkede monument for en reise i sin egen fantastiske berg- og dalbane mot ekstraordinære mål. Med en unik energi og utstråling på scenen sprer Mikael både latter og innsikt med en inspirerende ettersmak.

Mikael har en bakgrunn som kunstner i de tradisjonelle hvite rommene, kunstmuseer og gallerier, men har i løpet av det siste tiåret utviklet sitt repertoar og blitt sett av verden gjennom sine fantastiske hotellprosjekt. Trehushotellet Hotell Hackspett, undervannshotellet Utter Inn, Ooops! Hotell, Café Koala, Closette Kameleont, Hus på Globen og Zanzibar undervannshotell på Pemba.

Han er portrettert i boken "Mångalen, Genberg och de tusen musketörerna" av forfatteren Anders Lif. Han har vært på TV i hele verden og forelest internasjonalt for både TED og PINC.

Noen av våre kunders tilbakemeldinger om Mikaels inspirasjonsforelesninger:

"Lysende! Perfekt for entreprenører"
"Inspirerende og underholdende. Vi er storfornøyde!
"Kjempefornøyd. Han er sjarmerende og har ett budskap som han får frem på en bra måte: ingenting er umulig, ha mål og jobb strategisk så kan umulige mål oppnås! "

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap