Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim

Ola Gaute Aas Askheim (1961)

Utdannelse fra Forsvaret hvor han har gått Hærens Krigsskole. Han har i tillegg studert Markedskommunikasjon ved IFM.

Seniorrådgiver og partner i Opinion AS. Etablerte Bengal Consulting, et selskap med spesialisering innen fremtidsstudier og merkevarer, sammen med partnere i 1998, og ledet selskapet frem til fusjon med Opinion i 2004, og var det sammenslåtte selskapets administrerende direktør i perioden 2006-2012. Tidligere ansatt som administrerende direktør i Initiative Universal Media (McCann Gruppen). Var der også ansvarlig for etablering og oppbygging av Magic Hat, en spesialavdeling med unge forbrukere og ‘unge’ merkevarer som målgruppe.

Askheim har også arbeidet som konsulent og avdelingssjef for kvalitative analyser i Feedback Research med ansvar for gjennomføring av både kvalitative og kvantitative undersøkelser for en lang rekke av Norges største merkevareannonsører. Han var i perioden 1992-94 researchsjef i TV 2.

Askheim er dessuten tilknyttet Westerdals Oslo ACT som høyskolelærer i fagene markedsføring, merkevareledelse og markedsanalyse. Askheim har i en årrekke også forelest i markedsanalyse ved NMH/BI, og er en mye benyttet foredragsholder innenfor feltene forbrukeradferd, merkevareledelse og trendanalyse.

Han ble kåret til Årets Markedsanalytiker 2000 av Norsk Markedsanalyse Forening, og har skrevet lærebøker i kvalitativ markedsanalyse (Fra tall til ord, Universitetsforlaget, 2000 og Kvalitative metoder for markedsføring og organisasjonsfag, Universitetesforlaget, 2008).

Ola Gaute Aas Askheim

Entreprenørskap

Forelesere som trekker publikum

Presentasjonsteknikk

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2