Forside > Personligheter > Ragnhild Nilsen

Ragnhild Nilsen

Ragnhild Nilsen er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi. 20 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet. Ragnhild regnes som en av Norges dyktigste kurs- og foredragsholdere og er en ettertraktet inspirator. Hun holder kurs for store deler av norsk næringsliv og coacher flere av landets mest profilerte næringslivstopper, politikere og underholdere gjennom selskapet CoachTeam. Hennes foredrag er en blanding av underholdning og opplæring hvor deltakerne 8 av 10 ganger gir stående applaus. Dette må du oppleve selv.

Ragnhild har arbeidet med presentasjonsteknikk, forhandlingsteknikk, teambygging og coaching i nærmere tyve år med strålende kritikker og resultater. Hun har en unik kompetanse og flere tusen medarbeidere og ledere har fått nyte godt av hennes råd og tips gjennom utallige kurs og bøker. Et foredrag med Ragnhild Nilsen er morsomt og matnyttig, spisset med konkrete råd og tips. Deltakerne blir utfordret til å delta i praktiske øvelser underveis.

Kanskje dere også kan nevne noen av mine foredrag i presentasjonen av meg?.

I tillegg har Ragnhild skrevet 14 bøker, laget 5 Cds under kunstnernavnet Arctic Queen www.arctic-queen.com og mottatt 2 priser for arbeide med etisk handel og internasjonal lederutvikling

5 nøkler til arbeidsglede og livsgledeDu er forandringen! Om selvledelse, mental trening og kommunikasjonMindfulness: en viktig metode for å håndtere stress og yte bedre under pressTalekunstens 12 hemmeligheter!Forhandling fryder? 3 verktøy enhver forhandler må kjenne til

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap