Forside > Personligheter > Paal Hansem

Paal Hansem

Paal Hansem er en Norges fremste innen temaene motivasjon og ledelse

Paal Hansem er 38 år ung og har allerede mange års erfaring som motivator og toppleder i næringslivet.

Med bakgrunn fra operativ drift på de fleste nivåer i både mellomstore og store Nordiske organisasjoner får dere praktiske og motiverende tips til hvordan bedriftens resultater og miljø kan løftes fra god til enestående. Alt servert med begeistring, humor og glimt i øyet. Han har selv levert knallgode resultater i bedriftene han har vært.

Paal er kjent for å være et fyrverkeri på scenen og har de siste årene begeistret over 40.000 medarbeidere og ledere i bedrifter rundt om i Skandinavia.

Om utfordringen er nedskjæringer, omorganisering, hurtig vekst eller dere rett og slett ønsker å få til et skikkelig kick off for bedriften er Paal rett mann for jobben!

Han har kurset flere tusen ledere og medarbeidere i REMA 1000, 7-Eleven, Narvesen, Coca-Cola, Elkjøp, Match, VIC, TV3, Teller og andre, og har mottatt fantastiske skussmål for sin evne til å begeistre og inspirere de han kommer i kontakt med.

Paal har tidligere vært markedssjef i Alarm & Låskompaniet, regionsdirektør i REMA 1000 og administrerende direktør for 7-Eleven Norge.

Paal er Bachelor i International Markedsføring fra IHM og NMH.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap