Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen

Konferansier, intervjuer og foredragsholder

Svein Tore Bergestuen har jobbet med ledelse, kommunikasjon
og journalistikk i 20 år

Han har drevet rådgivning for private og offentlige selskaper, politiske partier og organisasjoner. Bergestuen er samtidig en av Norges mest brukte moderatorer for faglige konferanser i krysningspunktet mellom politikk, samfunns- og næringsliv. Bergestuen er forfatter av skjønn- og faglitteratur og skriver taler for toppledere i næringslivet. Han er blant landets ledende medietrenere og underviser samtidig ved Institutt for journalistikk. Som foredragsholder snakker han engasjerende om hvordan alle kan kommunisere.

Bergestuen holder foredrag om:

Mediekunnskap – Hvordan arbeider mediene? Reaktiv/proaktiv mediehåndtering, dynamik, historiefortelling, god kommunikasjon.

Formidling – Hvordan formidle troverdig budskap. Presentasjonsteknikk og historiefortelling

Intervjuteknikk – Hvordan stille gode spørsmål. Det er ikke bare journalister som trenger dette verktøyet. Lærere, advokater, politi, leger – alle som innhenter informasjon, kan bli bedre.

Svein Tore Bergestuen som programleder er svært tydelig, konkret og evner å involvere sitt publikum. Hans innsikt og verbale fortrinn kombinert med en dæsj galskap og humor sørger for en komplett leder av ditt arrangement. Kristian Kirkvaag, kreativ leder produksjon & utvikling, Gyro as

Svein Tore Bergestuen ledet Virkekonferansen 2012 med over 750 deltagere og over 40 gjester på en rund scene. De mange panelene ble ledet med sikker hånd. Hans dype politiske innsikt kombinert med forståelse for business var en av suksessfaktorene for konferansen. Det er alltid en fryd å samarbeide med Svein Tore fordi han gjør et meget godt forarbeid. Vi skal samarbeide med ham igjen på Virkekonferansen 2013. Ove Tysnes Senior rådgiver, Playroom Event

Svein Tore Bergestuen

Ledelse

Kommunikasjon & Imøtekommelse

Kommunikasjon & Imøtekommelse

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2