Forside > Personligheter > Lisa Vivoll Straume

Lisa Vivoll Straume

Positiv psykologi

Lisa Vivoll Straume er gründer og doktorgradsstipendiat ved Psykologisk Institutt, NTNU.

Lisa har jobbet med tema positiv psykologi i både forskning og praksis de siste 10 årene, og har etter hvert opparbeidet seg en tung faglig kompetanse i tillegg til praktisk erfaring på feltet. På bakgrunn av egen og nyere forskning innen positiv psykologi, har Lisa utviklet flere av konseptene MIND: leverer i dag, blant annet Veiledningsprogram innen personlig vekst, lederutvikling og MIND:SET som bygger på teknikker innen mental trening.

Lisa har flere sentrale roller i det internasjonale forskningsmiljøet. Hun jobber blant annet i det Nordiske forskningsprosjekt "Building Engagement in Healthy Organizations" – finansiert av Nordisk Ministerråd. Prosjektet har eksistert siden 2005, og har publisert flere konferansepresentasjoner og rapporter (. Leder i prosjektet er Marit Christensen ved Psykologisk Institutt, NTNU, og sammen har de nå gjennomført en ny undersøkelse på positive faktorer i norsk næringsliv, og som skal sammenlignes med de nordiske forholdene.

Lisa er også gjesteforeleser for Master og PhD studenter i Applied Positive Psychology ved det spanske Universitetet Universitat Jaume I, Castellón. Gjennom dette engasjementet holder Lisa nær kontakt med et av de fremste europeiske forskningsmiljø på positiv psykologi.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap