Forside > Personligheter > John Amatt

John Amatt

John Amatt kjenner til tøffe tider og verdien av å kjempe for å bringe frem det beste i team! Han var leder av et Everest team, som hadde fire tragiske dødsfall i to uforutsigbare ulykker før han fikk seks klatrere til toppen av verden. Hans erfaring på Everest lærte ham om faren ved å falle i seltilfredshetens felle og viktigheten av alltid å stille spørsmål ved status quo og søke nye veier til suksess i en hurtig foranderlig verden. Han er den perfekte taler til å motivere ditt team gjennom tumultene i dagens globale økonomi.

John Amatt tror at dagens utfordringer til forandring vil tvinge oss til å tenke over våre verdier på nytt og vekke til live den eventyrlysten som det moderne samfunnet ble bygget på. Det vil kreve mot, oppfinnsomhet og utholdenhet å møte denne utfordringen – mot til å prøve, til å handle og til å ta risiko; oppfinnsomhet til å være nyskapende og kreativ til å finne nye måter til å gjøre gamle ting; og utholdenhet til å forsette fremover til tross for motgangen vi møter på veien.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap