Forside > Personligheter > Anne Gerd Samuelsen

Anne Gerd Samuelsen

Arbeidsglede er lønnsomt

Anne Gerd Samuelsen tilbyr skreddersydde løsninger for utviklingsarbeid innen arbeidsmiljø, ledelse, kommunikasjon og endringsprosesser i din virksomhet.

Anne Gerd Samuelsen er psykiatrisk sykepleier og helsesøster med flere års studier innen ledelse fra BI, og studier innen kvalitetsledelse, kvalitetssikring og konfluent veiledningsmetodikk fra Høgskolen i Vestfold. Hun har Hovedfag i helsefag ( Cand.san.) fra Universitetet i Oslo. Hun har selv arbeidet som leder i over 20 år i offentlige og private virksomheter. De siste 10 årene har hun jobbet med veiledning innen kommunikasjon, lederutvikling, motivasjon, oppmerksomhetstrening og stressmestring for bedrifter, grupper, lederteam og organisasjoner. Hun er utdannet instruktør i Oppmerksomhetstrening (OT) / Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR).

Mange bedrifter og firmaer opplever til tider konfliktfylte arbeidsmiljøer og umotiverte arbeidstakere. Dette er ikke bare vanskelig for hver enkelt medarbeider, men bidrar også til å gjøre foretaket mindre effektivt og dermed mindre lønnsomt. Anne Gerd Samuelsen bidrar til å finne en løsning på slike problemer. Målet er å øke den enkelte arbeidstakers personlige effektivitet og kreativitet ved å fokusere på løsninger fremfor problemer. Anne Gerds oppdragsgivere opplever at medarbeidernes velvære og egenmotivasjonen øker, slik at de trives bedre og fungerer under stadige forandringer. Resultatet er mer effektive og bedre motiverte arbeidstakere, samt lavere sykefravær. Arbeidsglede er lønnsomt!

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap