Forside > Personligheter > Ole Haslestad

Ole Haslestad

Med pedagogisk presisjon veileder Ole Haslestad grupper til forståelse om hvordan kroppen og hjernen fungerer – en forutsetning for å skape forandring.

Ole Haslestad jobber med å skape motivasjon og prestasjon gjennom å formidle kunnskap om mennesket. Etter utdannelse i katastrofemedisin i Forsvaret og manuell medisin, startet Ole verdens største naprapatkjede, Naprapatlandslaget, som i dag har over 40 klinikker i Skandinavia.

I tillegg til å være bedriftsleder utvikler Ole ledere i næringslivet. Med bakgrunn som Kommunikolog er Ole Haslestad spesialtrent i å ekstrahere hva som fungerer i menneskelig kommunikasjon – når det fungerer. Siden kommunikasjon er et universelt språk, er nøklene i lederskap, pedagogikk, salg, samarbeid osv. de samme. Når vi blir bevisst på de grunnleggende bestands-delene i kommunikasjon skapes forutsetninger for endret adferd på individnivå , og i grupper og organisasjoner.

Haslestad har forelest og om kommunikasjon og helse i over 10 år. Han har stor klinisk erfaring med mennesker med helseutfordringer, og i utvikling av kommunikasjonsferdigheter for bedret teamarbeid og arbeidsmiljø.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Kontakt oss

Tel: 67 22 22 50
E-post

Forelesere

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap