Forside > Personligheter > Christina Rickardsson

Christina Rickardsson

Slutt aldri å gå - fra gata i Sao Paulo til Vindeln i Norrland

Hun vil med sin unike historie inspirere og skape bedre forutsetninger for myndigheter, organisasjoner, bedrifter og individer til å utvikle sitt multikulturelle arbeid.

Christina Rickardsson ble født Christiana Mara Coelho i Brasil der hun bodde sammen med sin mamma i enn grotte. Senere flyttet de til slummen, men fortsatte å bo på gaten der de tigget, sultet og ble utsatt for fysisk og psykisk mishandling. Som syvåring havnet Christina og hennes lillebror på barnehjem. Da hun var åtte år gammel ble hun adoptert sammen med sin lillebror, mot hennes og sin mors vilje, til et velstående villaområde i Vindeln, Västerbotten.

I Sverige var hun trygg hos sin familie, men utrygg i det nye miljøet. Luften, maten, solen, vekster, lukter – alt var annerledes og hun kjente seg ikke hjemme. Hun fikk ofte høre at det hun gjorde ikke var riktig i Sverige, som endte med at hun undretrykte den brasilianske jenta Christiana og skapte den svenske Christina.

Gjennom sine foredrag ønsker Christina å øke forståelsen for ulikheter, fordommer og kulturkræsj, og dermed bygge broer som skaper dialog, toleranse og åpenhet i samfunnet. Med sin bakgrunn og erfaringer vil hun også arbeide aktivt for utsatte barn og fremme barns rettigheter med utgangspunkt i sitt eget liv i Sverige og Brasil.

Christina skreddersyr sine foredrag sammen med deg som kunde ut i fra deres ønsker og med utgangspunkt i hennes historie.

Booking av foredragsholdere

Om du fyller ut skjemaet under og sender det til oss så kontakter vi deg så fort vi kan.

Emne?
Arrangement/Event?
Foreleser?
Navn
Firma
Stilling
Adresse
Postnr
Sted
Telefon
E-post
Pris/Budsjett
Beskjed

Nyheter

Bli med på å kåre
Norges beste taler!

Hvilken taler har stimulert, motivert og berørt deg mest? Noen som har inspirert deg til å forandre måten du jobber eller lever på?
Foreleser
Foreleser
Foreleser
 

Talerforum Norge AS, Tel: 67 22 22 50, E-post info@talerforum.no

Sitemap