Karin Park

Karin Park

Popartisten Karin Park vokste opp i Djura, en liten by med 400 innbyggere i midten av Sverige. I syv års alderen flyttet hun til Japan men er nå mer bosatt i Bergen, Norge. Med en unik stemme og en spesiell evne til å formidle budskap gjennom sin musikk og sine tekster har hun etablert seg som en stor artist i Norge. Siden debuten med albumet Superworldunknown har hun vunnet Alarmprisen, gjort oppvarming for David Bowie, turnert i Kina og vært finalist i konkurransen for å bli offisiell OL sang.

Karin holder en forelesning i Kreativitet der hun prater om hvordan hun jobber, dels musikalsk, men også visuelt, tekstmessig og forretningsmessig. I en tid med sviktende platesalg og en bransje i endring så må man forsøka å finne nye løsninger og måter å arbeide på. Hun tar opp praktiske eksempel på hvordan man kan gå fram for å ”försätta sig” i et kreativt tankemodus, finne nye løsninger gjennom å kombinere ulike musikalske elementer og tekster. Dessuten framfører hun sanger som hun har skrevet etter spesifikke hendelser eller etter særskilte opplevelser. Sammen med sin bror gjør hun øvelser med publikum der man kombinerer ulike tekstelement for å skape nye metaforer, gir eksempel på hvordan man kan oppnå nye sinnsstemninger og ser mulighetene i å korsbefrukta lyd, bilde, tekst og musikk, for å på denne måten forsøke å komme opp med nye løsninger og idéer.

På 60 minutter gir hun et interessant bilde av en moderne artists arbeidssituasjon, inspirasjon og tips til alle som har behov og interesse av å være kreative, med en musikalsk innramming og underholdning av absolutt verdensklasse

Karin Park

Organisasjon

Fremtid

Inspirerende forelesere

Søk

Bruk gjerne vår avanserte søking om du ønsker å snevre inn søket etter foreleser

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2

Book en foreleser

Book eller få mer informasjon om en foredragsholder - vi vil komme tilbake til deg innen samme dag!

Om arrangementet
1
Kontaktinformasjon
2